Lasirakenteet

Laadukkaat lasirakenteet erilaisiin tarpeisiin.

Pyydä tarjous >

Erilaiset lasirakenteet ja lasitukset toimitiloista laivateollisuuteen | Varsinais-Suomi

Lasi on oiva valinta esimerkiksi toimiston tai liiketilan väliseinäksi. Palvelemme alueilla Turku, Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto, Masku ja Paimio.

Naantalin Lasitukselta saat tyylikkäät, tilan tuntua tuovat kotimaiset lasirakenteet yrityksesi tiloihin tai esimerkiksi kauppakeskukseen. Lasiseinät tuovat avointa, väljempää tilaa, valoisuutta ja tyylikkyyttä toimistoihin ja muihin tiloihin. Mittatilaustyönä valmistetut lasirakenteet asennuksineen ovat tilattavissasi Naantalista Raisioon, Turkuun, Kaarinaan sekä muualle Varsinais-Suomeen ja sopimuksen mukaan myös muualle Suomeen.

Keveyttä tuovat lasirakenteet ovat myös tehokkaasti ääntä eristävät, joten niiden turvin kokoustat rauhassa vaikkapa neuvotteluhuoneessa asiakkaidesi tai henkilökuntasi kesken. Väliseinäsalit sopivat erinomaisesti niin ikään liiketiloihin, myymälöihin ja shopfront-lasiseiniksi kauppakeskuksiin.

Meillä on kokemusta monenlaisista lasirakenteiden ja lasiväliseinien asennuksista yrityskohteissa, joten voit luottaa työmme laatuun ja palvelumme sujuvuuteen! Jos tarvitset muita lasituspalveluita tai toimitilaasi kuuluu esimerkiksi terassi tai parveke, parveke- ja terassilasitusten ammattilaisena voimme toteuttaa kyseiset lasitusratkaisutkin.

Tilaa ilmainen suunnittelukäynti >

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita