Lasiseinät

Upea sisustuselementti tuo mukanaan avaruutta ja valoa.

Ota yhteyttä ›

Tyylikkäät ja tilan tuntua luovat lasiseinät | Varsinais-Suomi

Tilaa meiltä lasiseinät ja tilanjakajat kotiisi ja muihin tiloihin alueella Turku, Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto, Masku ja Paimio.

Lasiseinä tai lasinen tilanjakaja on moderni ratkaisu, joka lisää tilan avaruutta. Lasi antaa valon kulkea kauniisti lävitseen ja se on jo itsessään sisustuselementti. Lasiseinä on ajaton ratkaisu, jonka avulla voit rakentaa kotiisi uusia huoneita ilman suurempaa remonttia. Pieneen asuntoon kannattaakin miettiä lasisen tilanjakajan asentamista, sillä se on kiinteää seinää kevyempi vaihtoehto.

Teetämme lasiset tilanjakajat aina tilaustyönä, joten sinun on mahdollista vaikuttaa lopputulokseen. Haluaisitko läpinäkyvän vai huurretun lasin, sopisiko kotiisi parhaiten kiinteä, liukuovilla varustettu tai esimerkiksi puoliksi lasitettu ratkaisu? Sinä päätät. Ota meidät mukaan jo suunnitteluvaiheessa ja tilaa ilmainen suunnittelukäynti!

Naantalin Lasitukselta saat kotiin, konttorille ja muihin kohteisiin myös lasikaiteet, mittatilauslasit ja lasirakenteet.

Näyttävät lasit suihku- ja saunatiloihin

Haaveiletko trendikkäästä lasiseinästä kylpyhuoneeseen tai saunaan? Me asennamme lasit alueella Turku, Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto, Masku ja Paimio.

Saunan ja pesuhuoneen yhdistäminen lasiseinällä on ollut suosittu valinta viime vuosina. Lasiseinä on käytännöllinen, moderni ja avara ratkaisu, joka tekee tiloista yhtenäisen kokonaisuuden. Lisäksi ratkaisu on kestävä ja turvallinen ja se teetetään aina mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Koska lasi kestää vettä, sitä käytetään yleisesti myös suihkuseinänä. Lisäksi se tuo mukanaan toiminnallisuutta kylpyhuoneeseesi. Lasinen suihkuseinä voidaan kiinnittää kattoon, tai halutessasi katon ja suihkuseinän väliin voidaan jättää pieni rako – mikä kohteeseesi parhaiten sopiikaan.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä ›

Tilaa lasiseinä toiveidesi mukaan äänieristettynä, silkkipainettuna tai kirkkaana

Väliseinälasit ovat räätälöitävissä erilaisilla ominaisuuksilla, juuri niin kuin tarvitset.

Toisissa tiloissa, esimerkiki työ- ja neuvotteluhuoneissa, on erityinen tarve äänieristykseen. Väliseinäksi voidaan myös haluta koko seinän mittainen lasi tai osittainen, kirkas tai silkkipainettu lasi. Silkkipainomenetelmällä lasiin voidaan tehdä esimerkiksi erilaisia kuvioita. Etsattu lasiseinä puolestaan tuo hieman näkösuojaa ollen samalla tyylikkäästi viimeistellyn näköinen.

Oli lasiseinän tarpeesi mikä tahansa, meiltä saat aina yhtä laadukkaan lasin ja asennuksen. Lasiseinät ja -ovet toteutetaan aina kohteesi mittojen mukaan. Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään tarvittavat mittaukset ja keskustelemaan toiveistasi sekä lasitusten mahdollisuuksista. Kun lasitukset ovat valmiina asennettaviksi, otamme sinuun ajoissa yhteyttä ja sovimme asennusajankohdan.

Palvelumme perusidea on, että meiltä hoituu kaikki mitä kotisi, toimistosi, liiketilasi, myymäläsi tai muun yritystilasi väliseinälasit vaativat. Asennamme lasiseinät kotipaikastamme Naantalista lähtien koko Varsinais-Suomeen, kuten Turkuun, Kaarinaan, Raisioon ja ympäryskuntiin. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita