Naantalin Lasitus luo

kestävät ja tyylikkäät lasitusratkaisut

Tutustu ›

Naantalin Lasitus luo

kestävät ja tyylikkäät lasitusratkaisut

Tutustu ›

Naantalin Lasitus luo

kestävät ja tyylikkäät lasitusratkaisut

Tutustu ›

Ammattimainen lasituspalvelu, joka toteuttaa lasitustoiveesi
Varsinais-Suomen alueella

Naantalin Lasitus on lasitusalan ammattilainen, joka hoitaa kaikenlaiset projektit ripeästi mutta tarkkuutta vaalien.

Kutsu meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille vaikka jo tänään!

Kaipaako kotisi tai konttorisi avaruutta ja tilan tuntua? Onko toiveissasi moderni, selkeä ja valoisa ilme? Jos vastasit kyllä, lasi tarjoaa elementtinä kaikkea tätä ja on oiva ratkaisu osana erilaisia tiloja.

Jos et vielä tiedä, mikä lasitusratkaisu olisi paras sinun kohteeseesi, autamme mielellämme! Palvelumme perustuu asiakkaan kuuntelemiseen: olemme mukanasi suunnittelusta viimeistelyyn ja pyrimme toteuttamaan kaikki lasitustoiveesi.

Työskentelemme pääasiassa Varsinais-Suomen alueella aina saaristoa myöden. Toimialueisiimme kuuluvat muun muassa Turku, Naantali, Raisio, Kaarina, Lieto, Masku ja Paimio, mutta toteutamme sopimuksen mukaan myös suurempia urakoita esimerkiksi Helsingissä ja muualla Suomessa.

Kutsu meidät ilmaiselle suunnittelukäynnille vaikka jo tänään!

Ota yhteyttä ›

Lasituspalvelut monenlaisiin tarpeisiin

Naantalin Lasituksen tiimissä sinua palvelee jo yli 10 alan ammattilaista.

Tarjoamme sinulle:

Palvelumme tärkein tavoite on, että kaikki olisi sinulle mahdollisimman helppoa: pakettiin kuuluu aina myös suunnittelu, mittaus ja asennus. Halutessasi voit kuitenkin ostaa meiltä myös pelkän lasin tarvikkeineen. Mikä tahansa lasitustarpeesi onkaan, kerro meille siitä ja suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus!

Tilaa ilmainen suunnittelukäynti ›

Lasiseinät

Lue lisää ›

Lasikaiteet

Lue lisää ›

Mittatilauslasit

Lue lisää ›

Lasirakenteet

Lue lisää ›

Kestäviä lasitusratkaisuja

Turvalasi, laminoilu lasi tai karkaistu lasi – mitä kohteesi tarvitseekaan.

Kaikki Naantalin Lasituksen lasitusratkaisut ovat laadukkaita ja kohteensa vaatimukset kestäviä. Kunkin kohteen lasitus räätälöidään aina kohteen mukaan. 

Saat meiltä esimerkiksi turvalasit, jotka suojaavat kiinteistösi omaisuutta ja henkilöitä ulkopuolisilta riskitekijöiltä, kuten esimerkiksi säteilyltä, törmäyksiltä ja ilkivallalta.

Tarjoamme myös laminoituja laseja, jotka pysyvät kasassa myös lasin rikkouduttua. Eli vaikka lasi särkyisi, sirpaleet pysyvät kiinni kalvossa ja lasi antaa näin ollen edelleen suojaa. Laminoitua laseja käytetään esimerkiksi kohteissa, joissa on lasin rikkoutuessa putoamisvaara. Lisäksi niillä on hyvä UV-suoja. 

Karkaistua lasia käytetään puolestaan kohteissa, joissa vaaditaan erityistä kovien iskujen kestokykyä. Tavalliseen lasiin verrattuna karkaistu lasi kestää moninkertaisesti paremmin. Rikkoutuessaan lasi hajoaa pieniksi murusiksi. 

Kysy lisää ›

Kaikenkokoisten projektien taitaja

Vaikka Naantalin Lasitus on vielä yrityksenä varsin tuore, tiimillä on jo vuosien kokemus erilaisista lasitusprojekteista.

Kaipaako keittiösi välitila uutta lasia vai onko mielessäsi jokin suuri ja vaativa projekti? Meiltä hoituvat molemmat! Palvelemme niin yksityis- kuin yrityisasiakkaita ympäri Varsinais-Suomen. Suuria projekteja toteutamme sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Olemme olleet mukana muun muassa seuraavissa nimekkäissä projekteissa:

  • Kauppakeskus REDI (aliurakointi)
  • Mall of Tripla (aliurakointi)
  • Logomon silta (aliurakointi)

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, me hoidamme projektin kuin projektin! 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita